Klädbytardag 16 april

Lördagen den 16 april är du varmt välkommen till Ungdomens hus i Ystad mellan 10-13 för att delta i Naturskyddsföreningens klädbytardag.

Ta med dig max 10 rena och hela plagg, så pass fina att någon vill byta sig till dem.

Juniq Design, som är en av Ystads Miljönärvänliga verksamheter kommer att finnas på plats som personal shopper och vägleda dig till nya snygga outfits. Passa också på att ta en fika i Ungdomens hus café och tävla samtidigt i Naturskyddsföreningens frågequiz om kläder.

På plats finner du också en inspirationshörna kring återbruk, en syhörna som hjälper dig att fixa enklare ändringar, representanter från Naturskyddsföreningen, märkningen Miljönärvänlig, Avfallsenheten, Naturskolan Marietorp, Fairtrade, Ystads gymnasium och musikunderhållning av Ungdomens hus.

För mer information : http://www.ystad.se/boende–miljo/avfall-och-atervinning—nyheter/kallsortering-och-atervinning/kladbytardag/

Varmt välkommen!